9. april 2015.9. apr 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PROMENE NA ČELNIM MESTIMA

ONI VODE VLADIMIRCE

Kompletirana je lista čelnih ljudi u opštini i javnim preduzećima. Po rečima pomoćnika predsednika opštine Rada Kovačevića na brojna pitanja te kombinatoriku koja se stvara odgovor je da se zna tim koji sportski rečeno vodi opštinu Vladimirce i tu nema nejasnoća ali ni gram neslaganja.
- Uz Dragana Simeunovića predsednika opštine iz redova SPS, Milenka Arsića predsednika SO Vladimirci koji je kadar DSS te Milorada Milinkovića zamenika predsednika opštine (SNS), Rade Kovačević (SNS) je pomoćnik predsednika opštine, Slobodan Živković direktor Direkcije za puteve i građevinsko zemljište (SNS), Ratko Dragojević direktor Direkcije za poljoprivredu (SPS), Nebojša Popović, direktor JKP Izvor (SPS), v.d direktora Centra za socijalni rad Dragan Savkić dok će direktor Doma zdravlja biti Dejan Obradović kao nestranačka ličnost, pojašnjava Kovačević.
Tek da se zna da je transparentnost u radu obeležje koalicije koja namerava krupnim koracima napred sa vetrom u leđa, priželjkuju svi. Prvi koraci slede brzo.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa