16. april 2015.16. apr 2015.
VeČe humora i satire sa Aleksandrom ČotriĆem

DOBRE VIBRACIJE

Narodna biblioteka „Janko Veselinović“ iz Bogatića organizovala je „Veče humora i satire“ uz druženje sa poznatim aforističarem Aleksandrom Čotrićem
Aleksandar Čotrić, diplomirani pravnik i narodni poslanik, satirom je počeo da se bavi još kao srednjoškolac, pa bi se moglo reći da je već odavno apsolvirao sve naše prilike i neprilike. U prilog tome govore i četiri objavljene knjige aforizama, brojne antologije u kojima je zastupljen, mnogo nagrada koje je dobio za aforizam, a 2004. godine i za kratke priče. Saradnik je nekoliko novina i časopisa u zemlji i inostranstvu. Njegovi aforizmi su prevođeni na trinaest jezika.
Čitalačkoj publici u Bogatiću predstavio je deo svog opusa, kao i knjigu „Dobre vibracije“ - aforizmi o ženama i muškarcima. Književni opus Aleksandra Čotrića poslednjih godina dobija novi tok, otkada su se, između ostalih, u sedištu njegovog interesovanja našli i aforizmi posvećeni ženi i muškarcu, sagledani iz perspektive savremenog načina života.
Knjiga aforizama „Dobre vibracije“ je inspiracija svakom za sopstvena traganja i razmišljanja o svakodnevici i odnosima u porodici i društvu.
Internet prezentacija opštine B&

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa