14. maj 2015.14. maj 2015.
TEKVONDO KLUB ŠABAC

PET ZLATA IZ Evrope

Proteklog vikenda, takmičari tekvondo kluba „Šabac“, kadeti Marko Marković i Mateja Vučinić i pionir Uroš Belanović su nastupili na dva međunarodna turnira u Sloveniji i Italiji gde su ukupno osvojili pet zlatnih medalja.
Prvog dana u subotu je u Mariboru održan „8. BIG FODž KUP“ na kojem su Marko i Mateja uzeli zlata, dok je Uroš ostao bez medalje jer je u prvom kolu, tesno na zlatni bod, izgubio meč od hrvatskog takmičara. Marku Markoviću je od strane organizatora dodeljen i pehar za najboljeg fer plej takmičara.
Sutradan u nedelju su nastupili u Trstu na „TROFEO CITTA DI TRIESTE“ i svi trojica su osvojili po zlatnu medalju.
- Naši kadeti Marko Marković i Mateja Vučinić su reprezentativci Srbije koji će ići na Evropsko kadetsko prvenstvo koje će biti održano u Strazburu u Francuskoj ove godine, početkom jula meseca. Ova dva takmičenja su nastavak njihovog programa priprema u čijem sklopu ih za dve nedelje očekuje i veoma jak G1 turnir „Austrija Open“ u Inzbruku. Proteklog vikenda Marko i Mateja su u Mariboru i Trstu zaista dominirali i nadamo se da će nastaviti sa dobrim rezultatima - rekao nam je Jovan Dedić trener tekvondo kluba “Šabac“.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa