Info

14. maj 2015.14. maj 2015.
PISMA ČITALACA

ZA BEZBEDNOST I LEPOTU GRADA

Nema dana da se ne kaže da je urađena neka nova ulica, trotoar, kolovoz u prigradskim naseljima ili nekoj mesnoj zajednici.
Samo ulica C. Dušana od br. 14 do kraja (do piljarnice na uglu), ruina oko 150 m, strogi centar grada, ima mesta gde nikako trotoara nema, ivičnjaka takođe, samo neravnine, rupe. Pohabani trotoar od ko zna koliko decenija pre.
Postoji peticija građana ovog dela ulice sa potpisima, uredno predato i zavedeno. Prvo gradonačelniku, bio još prethodni dato u Građevinsko zemljište i jednom odborniku koji je obećao da će ovaj problem izneti na skupštini. U međuvremenu dobismo i Mesnu zajednicu i opet ništa, kažu nema para a i od gradonačelnika zavisi. Sad napraviše i parking pa ne možete ni tom stranom vozila cirkulišu pa se mora ovom problematičnom. Sve trgovine na ovoj strani, đaci, dve velike škole su tu, a naročito kad je kiša ne možete baš nikako morate na kolovoz iza kola jer je ovde dozvoljeno parkiranje.
Živim u toj ulivi svaki dan prolazim i gledam kako majke sa kolicima silaze na kolovoz sa bebama i decom, zar treba da se nešto tragično desi da bi neko uslišio ovaj naš zahtev.
Nadam se da će neko od odgovornih ovo pročitati i uvažiti i uvideti da je ovo potpuno realan problem a ne želja pojedinaca, prošetajte malo ovom ulicom po mogućstvu kad je kiša i blato pa se uverite i sami.
To je samo 150 m radova, to je za bezbedniji i lepši deo grada koji je srce centra i svi koji dođu u Šabac prvo prođu ovom ulicom da se ne sramotimo kad ne moramo.
B.N.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa