14. maj 2015.14. maj 2015.
U MUZIČKOJ ŠKOLI „MIHAILO VUKDRAGOVIĆ“ I ŠKOLI PRIMENjENIH UMETNOSTI POČINjE PRIJAVLjIVANjE ZA UPIS I POLAGANjE ISPITA

OBAVESTITI SE NA VREME

Specifične po planovima i programima Muzička škola „Mihailo Vukdragović“ i Škola primenjenih umetnosti i ove godine po predviđenom kalendaru vršiće prijem dokumenata za polaganje prijemnog ispita i upis učenika u školsku 2015/2016. godinu.
Prema predviđenom konkursu za upis učenika u muzičko zabavište, od šest do sedam godina, pripremni razred, od osam godina, u prvi razred, devet godina, i to: klavir, gitara, harmonika, violina, viola, violončelo, flauta, prvi razred, od devet do jedanaest godina, klarinet i truba, prvi razred, od četrnaest godina, solo pevanje prijave se mogu podneti u Muzičkoj školi „Mihailo Vukdragović“ do 27. maja. Prijemni ispiti obaviće se u periodu od 28. do 29. maja kada je test muzičkih sposobnosti, i od 29. do 30. maja kada je muzička provera. Za sve informacije zainteresovani mogu se obratiti administrativnom radniku u školi ili na telefon 015/ 350 ““ 282 svakog radnog dana od 8 do 15 časova.
Prijavljivanje kandidata za upisu u Srednju muzičku školu obaviće se 23., 25. i 26. maja u periodu od 11 do 15 časova. Pored prijave od dokumentacije potrebno je priložiti potvrdu škole da je učenik upisan u završni razred Osnovne muzičke škole. U isto vreme je i prijavljivanje vanrednih učenika starijih od sedamnaest godina.
U Školi primenjenih umetnosti prijavljivanje učenika za polaganje prijemnog ispita obaviće se od 23. do 26. maja. Prijemni ispit iz crtanja zakazan je za 5. jun, slikanja 6. juna i vajanja 7. juna u periodu od 9 do 12 časova. Prelimarni rezultati prijemnog ispita objaviće se u periodu od 10. do 11. juna. Konačni rezultati biće objavljeni 12. juna, dan posle perioda predviđenog za podnošenje i rešavanje eventualnih žalbi učenika na regularnost prijemnog ispita. Žalba na ocenu nije moguća. Prvi upisni krug obaviće se 6. i 7. jula, drugi 9. jula. Predaja popunjene liste želja sa odabranim obrazovnim profilima za prvi upisni krug je 26. i 27. juna, a za drugi 6. jula. Za sve dodatne informacije zainteresovani se mogu raspitati u Školi primenjenih umetnosti, na telefon 015/ 342 ““ 174 ili putem veb sajta njnjnj.spu.edu.rs.
O. G.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa