21. maj 2015.21. maj 2015.
OTVORENA TERETANA POSTAVLjENA NA TRIANGLI

SLEDEĆA U “BARI“

Šabac je od prošle sedmice bogatiji za još jednu teretanu na otvorenom, treću ovakvu. Pet sprava za vežbanje postavljeno je u naselju Triangla pored arteske česme. Vrednost investicije je između 40.000 i 50.000 dinara. Podlogu je uradilo JP za upravljanje građevinskim zemljištem, a sprave Sportski centar Šabac.
-Nažalost, mladi danas sve više vremena provode u zatvorenim prostorijama ispred računara ili televizora, što svakako nije dobro. Kada odluče da budu napolju potrebno im je dati neki sadržaj, a neprepustiti ih ulici. Upravo rekreativno bavljenje sportom je pravi put, a ovakve mini ““ teretane su prava pomoć u tome, smatra Marko Manjenčić, stanovnik Mesne zejednice „Kamičak“ i odbornik u Skupštini grada.
Direktor Sportskog centra, Dragan Nikolić, navodi da je plan da svaka mesna zajednica dobije jedno ovakvo mesto za vežbanje.
-Sledeću teretanu ćemo postaviti u Benskoj Bari, kod “Glasa Podrinja“. Tamo već postoji dečje igralište, kao i nekoliko sprava koje za ovu namenu nisu baš adekvatne, rekao je Nikolić.
M.M.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa