4. jun 2015.4. jun 2015.
SAOPŠTENjE ZA JAVNOST DRŽAVOTVORNOG POKRETA

IZBORI U ATMOSFERI STRAHA

Državotvorni pokret Srbije podseća građane Šapca da su nakon prošlogodišnjih martovskih republičkih izbora, predsednik i rukovodioci DPS uradili sveobuhvatnu analizu tadašnje izborne krađe u organizaciji Srpske napredne stranke i o tome obavestili javnost.
Na žalost, nakon građanskih izbora u Majuru, ali i brojnih dopunskih izbora u Srbiji, svedoci smo da je Srpska napredna stranka nastavila da širi atmosferu straha u kojoj se odvijaju izbori, da bi nakon njih birački odbori SNS beskrupulozno ubacivali listiće u kutije i nameštali svoju izbornu pobedu. Dokaz za to su sva nedeljna dešavanja u Majuru, oličena u pretnjama, ucenama, fotografisanju neistomišljenika, premlaćivanju i zastrašivanju, da bi nakon toga svima onima koji misle drugačije od SNS i njihovog biračkog odbora, bilo onemogućeno da glasaju. Napominjemo, da je u isto to vreme birački odbor aktivistima i glasačima SNS, omogućio glasanje još tri i po sata nakon zvaničnog završetka glasanja. Sva ova dešavanja zahtevaju da učesnici izbornog procesa u Majuru podnesu prigovore biračkom odboru i krivične prijave protiv svih onih koji su prekršili Zakon.
Na žalost, svedoci smo da su građani Srbije i Šapca vraćeni u devedesete godine, kada je sadašnje rukovodstvo SNS pod okriljem JUL i SRS gurnulo Srbiju u rat sa NATO snagama, da bi nas danas isti ti „branioci mostova“ potkradali na izborima, poklanjali zemlju strancima i pod plaštom evropskog puta uvodili zemlju u NATO.
Državotvorni pokret Srbije, Pove

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa