18. jun 2015.18. jun 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI - TALENTI ZA UZOR

NEVENA PONOS VLADIMIRACA

Nevena Atić iz Skupljena, rođena 28.03.1999. godine u Šapcu, najstarija dete (od njih troje), učenica Šabačke gimnazije, opšti smer.
Bivša učenica Osnovne škole „Žika Popović“ Vladimirci, đak generacije 2014. u Vladimircima i nosilac Vukove diplome. U Vladimircima od bitnih takmičenja i osvojenih nagrada 2013. godine Republičko takmičenje u Beogradu iz geografije u okviru Regionalnog centra za talente i osvojeno 3. mesto, 2014. godine Republičko takmičenje u Beogradu iz Srpskog jezika i književnosti i osvojeno 2. mesto, 2015. godine „Književna olimpijada“ organizovana u Karlovačkoj gimnaziji u Sremskim Karlovcima, republičko takmičenje na nivou srednjih škola i osvojeno 3. mesto.
Na kraju školske 2014/2015. godine, odličan uspeh u gimnaziji sa verovatno jednom četvorkom iz istorije. Smatra da ni ta četvorka ne bi bila četvorka da u toku polugodišta, mart mesec, nije bila odsutna iz škole 4 nedelje zbog velikih boginja i prehlade.
Vredna, radna, samostalna. Radi lakšeg učenja i manjeg gubljenja vremena, ne putuje već stanuje, odvojena od porodice u Šapcu. Trenutno je u dobrom odeljenju, njih 30, od toga više od pola odličnih učenika (17) vrlo dobrih 11 i dobrih 2 učenika. Nedovoljnih ocena nema.
Voli da čita, more i putovanja. Trenutno je u Parizu u poseti kod tetke dvadesetak dana, a posle toga more do kraja jula. Pravi, zasluženi odmor. Nevena Atić, ponos Vladimiraca.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa