25. jun 2015.25. jun 2015.
SASTANAK GRADSKOG ODBORA LIBERALNO DEMOKRATSKE PARTIJE

VREME DA OSVOJIMO BUDUĆNOST

Gradski odbor Liberalno demokratske partije Šabac, nakon svoje redovne izborne Skupštine koja je bila u novembru mesecu, u petak, 26. juna, održao je svoj prvi sastanak Gradskog odbora proširenog sastava u Velikoj sali Kulturnog centra Šabac.
Na sastanku je analizirana aktuelna politička situacija na nivou Šapca, izabrano novo rukovodstvo koje će predstavljati LDP u budućnosti u Šapcu i još više proširiti mrežu gradskog odbora po gradskom i seoskom području kao i nastaviti da širi podršku mladih.
-Vreme je potvrdilo da je politika Liberalno demokratske partije od samog početka pa do danas bila ona politika koja je uvek govorila istinu. Danas smo svedoci da se u našem odboru aktiviraju neki novi ljudi koji do sada nisu imali prilike da se bave politikom. Na svojoj izbornoj Skupštini obećali smo da ćemo postati uporište onog dela Šapca koji se pasivizirao i, sa ovim ljudima danas, drago mi je da smo to i uspeli. Svi znamo u kakvom vremenu živimo, ali ako mi danas ne prihvatimo na sebe odgovornost i u godinama u kojima su naše generacije ne krenemo da radimo posao za budućnost svih nas, niko to umesto nas neće uraditi. Zato smatram da je vreme da osvojimo budućnost, izjavio je menadžer Gradskog odbra LDP Šabac, Milutin Stanković.
Na sastanku je izabran zamenik menadžera Gradskog odbora Liberalno demokratske partije Šabac Davor Popović.
Osim zamenika, imenovani su i koordinatori: za grad Marko Protić, za selo Miloš Đurkić, VD koordinatora mladih Ružica Stepić.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa