Info

30. jul 2015.30. jul 2015.
POSETA „PROMEKSU“

PotroŠaČ u centru poslovne politike

Ključ uspeha šabačke firme „Promeks“ je dobar poslovni odnos prema partnerima, kao i zaposlenih prema mušterijama, istakao je gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović prilikom posete ovom preduzeću, prošlog ponedeljka. On je istakao nameru da čuje iskustva vlasnika i upozna se sa planovima firme, kako bi Grad mogao da reaguje i pomogne njenom razvoju i uspehu na tržištu.
Prema rečima Branislava Stankovića, vlasnika Promeksa, u teškim uslovima za privređivanje rukovode se principom da posluju u okviru svojih mogućnosti i potrošačima pruže najviše što mogu. U 17 prodavnica u Šapcu zaposleno je 50 radnika, a ukupan broj zaposlenih je 80. Angažuje se i sezonska radna snaga. Veleprodajom roba stiže i u Loznicu, Sremsku Mitrovicu, Obrenovac, Bogatić...
PROMEKS d.o.o. je osnovan 1990. god u Šapcu. Osnovna delatnost preduzeća na samom početku bazirala se na preradi (prženju/pečenju), pakovanju i prodaji kafe, bundevskog semena, suncokreta i kikirikija kao primarnih proizvoda.
Vremenom, poštujući aktuelne zahteve tržišta, asortiman proizvoda kao i sama delatnost su prošireni, pa se pored prerade poluproizvoda uvodi i proizvodnja sopstvenih proizvoda (šlag i integralni štapići).
Povećanje obima poslovanja tokom godina prati i izgradnja kompletno novog proizvodnog i magacinskog prostora, koji u potpunosti ispunjavaju sve zahteve HACCP standarda.
Svi proizvodi se prave po sopstvenoj recepturi i uz savremenu tehnologiju prerade i pakovanja. Dugogodišnje iskustvo, pažljivo birane sirovine i strogo kontrolisan proces proizvodnje omogućavaju stvaranje visoko-kvalitetnih proizvoda koji ispunjavaju HACCP standarde. Očuvanju svojstava i kvaliteta gotovog proizvoda svakako doprinosi i atraktivna i vrlo kvalitetna ambalaža koja zadovoljava sve higijenske, tehničke i estetske zahteve savremene trgovine.

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa