24. septembar 2015.24. sep 2015.
DžIJU DžICA: KLUB PANTER

ILIĆ BALKANSKI VICEŠAMPION

Proteklog vikenda od 25.-27. septembra u Banja Luci je održano “12. Ju Jutsu Balkansko prvenstvo” i Svetsko prvenstvo- kategorija nada u organizaciji JJIF (Ju Jitsu International Federation), EJJU (European Ju Jitsu Union), JJBF (Ju Jitsu Balkan Federation) i Ju Jitsu Saveza Republike Srpske.
Ukupno je učestvovalo 520 takmičara iz dvadeset zemalja: Slovenija, Italija, Nemačka, Danska, Poljska, Austrija, Rumunija, Belgija, Rusija, Ukrajina, Izrael, Kipar, Turska, Grčka, Bugarska, Hrvatska, Crna Gora, BiH, Republika Srpska i Srbija. Na ovom jakom takmičenju je učestvovalo i šest takmičara reprezentacije Srbije koji su ukupno osvojili pet medalja; dva zlata i tri srebra.
- Ispred našeg kluba i grada Šapca takmičio se Borisav Ilić, državni prvak u kategoriji do 62 kg, koji je ukupno u svojoj kategoriji imao jakih jedanaest protivnika koji su takmičari u evropskom i svetskom vrhu ovog sporta. Uspeo je da se izbori do finala gde je za samo jedan poen izgubio zlatnu medalju i to tehničkom greškom. U svim kategorijama su bili odlični i iskusni takmičari sa kojima smo se odlično nosili iako nam je ovo prvo ovakvo takmičenje, stekli smo i jedno veliko iskustvo iz kojeg ćemo izvući sve najbolje i praviti nove taktike za predstojeća takmičenja, već sledeći vikend očekuje nas Kup Srbije gde ćemo učestvovati sa par naših dobrih takmičara, izjavio je Milan Vujasin trener kluba Panter.
Novi veliki uspeh šabačkog sporta.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa