15. oktobar 2015.15. okt 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: POTEZ PROVO – NOVO SELO NA REDU

UZ POMOĆ VP “SAVA” I REPUBLIKE

U opštini Vladimirci svaki tren lepog vremena koristi Direkcija za građevinsko zemljište i puteve da ispravi pogrešne poteze, kaže pomoćnik predsednika opštine Rade Kovačević i nepravde jer pojedini putevi nisu večnost rađeni.
- Regulišemo i kanale i podižemo mostove poput ovog i po kiši vidite u Novom selu. Ispravlja se i nelogično poput deponije koju je neko verujte iselio na obalu Save ali čim vreme dozvoli mi ćemo je očistiti jer obećano se do u tančine mora ispuniti , kaže Kovačević i dodaje.
-Dugujemo veliku zahvalnost Topaloviću iz VP “Sava”, koji je uz pomoć direktora voda Srbije Puzovića, obezbedio kamen da se pospe na Orlači u Provu od petog do osmog kilometra, koji je sledeći cilj i biće urađen, molim samo građane za strpljenje. Znamo koliko nam znači za poslove koji slede, uradićemo, reč je reč, kao i deo sela kod Milove kafane koji je dugo obilažen, biće uređen do zime u to budite sigurni, u svom stilu ubeđen je Kovačević.
Zima se primiče a poslovi umnožavaju, svima je neophodan put ali dodaju naši sagovornici ima i dobrih ljudi čija pomoć nemerljivo znači.
S.K.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa