Инфо

(29. октобар 2015.)
ПИРАЕУС БАНКА

добри услови за Штедњу

Пираеус банка има најразноврснију понуду орочене штедње која поштује принцип повољних камата 365 дана у години. Поводом овогодишње Недеље штедње, Банка је одлучила да додатно награди штедише традиционално добрим условима за штедњу.
Специјална понуда Пираеус банке пре свега важи за Пираеус 50 орочену штедњу у динарима и еврима која уз атрактивне камате клијентима ставља на располагање до 50 одсто положеног улога без прекида орочења.
Пираеус 50 орочена штедња у еврима клијентима омогућава стимулативне каматне стопе које се крећу од 1,50% годишње за орочења на 6 месеци, до чак 1,80% годишње за штедњу на 12 месеци. Посебна погодност ове понуде јесте чињеница да клијент задржава договорену камату чак и уколико раније подигне своја средства.
Клијенти који се одлуче за Пираеус 50 орочену штедњу у динарима, уз значајно више каматне стопе које иду и до 6% за средства положена на 3 месеца, односно до 6,35% за орочења на 6 месеци, добијају и целокупан износ камате без икаквог одбитка на име пореза.
Овај тип штедње је намењен клијентима који желе да значајно увећају свој капитал али и рачунају на могућа улагања.
Једнако атрактивна понуда важи и за Пираеус 100 орочену штедњу у еврима која подразумева камату од 2,25% за орочење на 25 месеци. Погодност овог производа огледа се у каматној стопи која расте сразмерно дужини штедње чиме се у случају разорочења приписује камата предвиђена за достигнути период орочења.

Најновији број

8. новембар 2018.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa