12. novembar 2015.12. nov 2015.
RUKOMET

SILNE “MEDICINKE”

ŽRK “Medicinar” - ŽRK “Sloga” 37:29 (16:13)
Ponovo su šabačke devojke na svom parketu odigrale vrlo dobru utakmicu, savladavši neugodnu ekipu “Sloge” dosta ubedljivo 37:29.
Od samog početka domaće su imale vođstvo, a gošće su samo u prvom poluvremenu koliko toliko imale rezultatski priključak. Ipak na poluvreme “medicinke” odlaze sa prednošću od 3 gola.
Drugo poluvreme počinje u znaku domaće ekipe koja do polovine drugog dela održava prednost. Domaća ekipa ponovo dodaje “gas” i predvođene raspoloženom Anom Radović a uz veliku pomoć Vragolić, Ručnov, Zečević, Ninković, dostiže prednost čak i od 9 golova, no kraj susreta dočekuju sa prednošću od 8 golova. Na golu domaće ekipe ponovo je odlično branila Bojana Šimšić sa 15 odbrana.
Ovom pobedom Šapčanke su se učvrstile u sredini tabele što im za nastavak prvenstva daje realne šanse uz dobar raspored da ostvare dobar bodovni saldo koji će ekipi omogućiti završetak prvenstva u plej-ofu, tj. plasman na 4. mesto na tabeli.
Sledi pauza u prvenstvu od dva meseca koja će biti iskorišćena za dobru pripremu za nastavak, ali i mogućnost da se igrački sastav možda i osveži nekom novom igračicom.
ŽRK “Medicinar”: Vragolić 7, Obrenović, Milošević 2, Čvorić, Mandić, Radović 10, Ručnov 5, Karić, Šimšić (15 odbrana), Đurković, Zečević 5, Kukić, Bojanić 2, Ninković 5, Andrić 1.
D.Mitrić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa