12. novembar 2015.12. nov 2015.
U SLICI I REČI

ČIJE JE OVO ZDANjE

Gradska Uprava Šapca ove godine mnogo je učinila na ulepšavanju grada. Rekonstruisani su centralni trgovi, neke ulice, staze u gradskom parku, i još mnogo toga, sve sa ciljem da nam grad bude lepši. Za sve ovo zaslužuju i priznanje.
Već nekoliko godina u velikom parku stoji nedovršena zgrada, nekada namenjena izviđačima Šapca, sada je pravo ruglo. Da ne bi bila ruglo nedostaje joj samo jedna “sitnica” – da je neko završi i da kao takva i ona bude ukras grada.
Koliko je stvarno ona bila izviđačka to se može videti, za one koji to nisu znali, iz ugovora između izviđača i investitora, u kome piše: Dom je izviđački kada mu investitor preda ključ u ruke. Do toga nikada nije došlo, ali je došlo da ta zgrada sada bude ruglo grada.
Kako bilo da bilo, ta zgrada sada, izgleda da stvarno nije ničija, zato izgleda kako izgleda, pa sve što je do sada urađeno u gradu delom gubi na svoju lepotu za vrednost ovog rugla u gradskom parku.
Ako bi iduće godine svemu lepom što je urađeno u gradu nadležni dodali i lepotu nesuđenog Doma izviđača, pa to namenili nekom dečjem vrtiću ili omladini Šapca, tek tada bi došlo do izražaja sve što je ove godine izgrađeno.
Stevan Stojanović

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa