Info

12. novembar 2015.12. nov 2015.

Diplome prvacima - plivaČima

U okviru programa „Šabac, grad bez neplivača“, ddobili su diplome o položenom ispitu iz plivanja prvaci šabačkih osnovnih škola. To je druga generacija đaka koja je prošla besplatnu obuku na Gradskom bazenu. Pokrovitelj projekta „Šabac, grad bez neplivača“ je Grad Šabac.
Gradonačelnik Šapca Nebojša Zelelenović istakao je da je polaganje ispita iz plivanja dobra prilika da se podsetimo zašto je Gradski bazen u Šapcu sagrađen.
- Više od 300 đaka prvaka danas polaže plivanje. Srećan sam kada vidim veliki broj roditelja koji su došli da podrže svoje mališane. Bazen smo sagradili da bi objekat živeo i imao korisnike svih uzrasta. Pored obuke plivanja, na bazenu imamo i kvalitetne vaterpolo utakmice i plivačka nadmetanja. Razgovarao sam sa zamenikom gradonačelika Nemanjom Pajićem i o zdravstvenim programima koji bi trebalo da se sprovode na Gradskom bazenu, rekao je gradonačelnik Zelenović i dodao da je Gradski bazen u Šapcu najjeftinije i najbrže sagrađen bazen u zemlji, sa najracionalnijim upravljanjem.
Obuka neplivača se nastavlja početkom decembra, kada će besplatne časove na Gradskom bazenu proći sadašnji “trećaci”. Kurs plivanja se sastoji od 20 časova i završava se polaganjem. Grupe broje od 15 do 20 mališana i svaka ima trenera i pomoćnika. Đaci koji uspešno polože plivanje dobijaju diplome.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa