10. decembar 2015.10. dec 2015.
OPŠTINA VLADIMIRCI: PROSLAVLjEN DAN OPŠTINE

SVEČARSKI PREDAH U RADU

U sećanje na dan kada je 1924. godine kralj Aleksandar selu Vladimirci dao status varoši slavi se Dan opštine što su u svom šarmantnom nastupu pojasnili najmlađi iz PU “Suncokreti” uz salve odobravanja.
Svečana sednica je počela himnom Bože pravde u izvođenju hora osnovaca a potom je obraćajući se brojnim gostima, predstavnicima ministarstava, odbornicima i prijateljima koji su udostojili skup, predsednik opštine Milorad Milinković izneo ono čime se u godini na isteku ponose.
- Radilo se udarnički što je i geslo naše stranke koja je brinula i o putnoj mreži ali i niskonaponskoj mreži uz značajan broj trafo stanica koje smo podigli. Brinulo se i o školstvu i predškolskom uzrastu poput donacije fondacije Đoković, koju smo nedavno potpisali. I nadalje ćemo radno postupati ne mareći za prepreke jer sve je sastavni deo života. Hvala svima koji su pomogli, jer Vladimirci sada liče na pravu varoš u rangu dana koji slavimo, referisao je predsednik i nastavio.
- Ovo je prilika da najavimo i kapitalni objekat u vrednosti između tri i pet miliona evra koji će nas uvrstiti u krug itekako poštovanog prostora, ali i dati priliku da se napreduje što će biti orijentacija lokalne samouprave, a za boljitak građana, rekao je predsednik opštine.
Kako dolikuje ovakvom slavlju bilo je tu i ono čuveno posavotamnavsko gostoprimstvo po kojem se ova opština porepoznaje u najavi novog neimarskog leta pred neumornim timom, poručiše za kraj iz Vladimiraca.
S.K.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa