31. decembar 2015.31. dec 2015.
NOVOGODIŠNjI KOKTEL

RAZVOJ PRIVREDE I INFRASTRUKTURE

Tradicionalno krajem godine predsednik opštine Koceljeva organizuje novogodišnji koktel i tom prilikom se sumiraju rezultati rada ove lokalne samouprave
Govoreći o brojnim investicijama koje su realizovane tokom 2015. godine u raznim oblastima, predsednik Dušan Ilinčić je istakao da će prioritet koceljevačke opštine u tekućoj godini ostati infrastrukturni razvoj i stvaranje uslova za dolazak potencijalnih investitora.
O svemu onome što je u ovoj opštini urađeno u prethodnoj godini govorio je i narodni poslanik u republičkom parlamentu i predsednik Skupštine opštine Koceljeva Veroljub Matić. On je najavio da će se ulaganja u ulični sistem i putnu mrežu, kanalizaciju, u oblast elektro i vodosnabdevanja, telekomunikacija nastaviti i u 2016. koja je izborna godina.
- Sve ono što je do sada urađeno je rezultat izbora koji su se već desili i ovo rukovodstvo je imalo dobru sa republičkim organima, prvenstveno sa Vladom i ministarstvima. U ovoj godini će sigurno biti održani lokalni izbori a da li će ili ne biti i republički, to ćemo videti. Bez prejudiciranja, od vas će zavisiti i od vaše odluke kakva će budućnost ove opštine biti - rekao je Matić i poručio da građani svoj glas treba da daju razumu i razvoju ove opštine, svih njenih žitelja i budućnosti generacija koje dolaze.
- Da bi se uspelo i u privredi i u infrastrukturi i u podizanju standarda građana potrebna je politička stabilnost. Ako toga nema, nema ni uspeha - ocenio je narodni poslanik.
V. Bošković

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa