7. januar 2016.7. jan 2016.
STIPENDIJE GRADA ZA NAJBOLjE STUDENTE

ULAGANjE U USAVRŠAVANjE

Na osnovu konkursa raspisanog 5. novembra prošle godine, gradonačelnik Šapca Nebojša Zelenović, nedavno je doneo odluke o dodeli tri godišnje sipendije studentima za deficitarna zanimanja i 17 godišnjih nagradnih studentskih stipendija u visini od 14.000 dinara. Danijela Mitrović i Srđan Stefanović dvoje su sa spiska koje grad pomaže da svoje uspešno školovanje privedu kraju.
-Kao i svakom studentu, nikada mi nije dovoljno novca za sve knjige i kurseve jezika koje želim da pohađam. Meni novac najviše znači u tom smislu, da mogu sebi da priuštim sve ono što mi je potrebno za studije. Naravno, ostaviću nešto i sa strane, što ću kasije verovatno uložiti u doktorske studije, kaže Danijela koja je na master studijama engleskog jezika sa prosekom 9,66, a stipendiju od grada je dobijala i ranije.
Za razliku od Danijele, Srđan je stipendiju grada dobio prvi put. Student je treće godine Matematičkog fakulteta i prosek mu je 10.
-Ranije sam u školi dobijao Vidovdanske nagrade, koje su bile jako velike i za mene, kao dete, naročito značajne. Ovu stipendiju ću usmeriti na svoje usavršavanje u obrazovanju, navodi Stefan.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa