28. januar 2016.28. jan 2016.
KMF „BELATORES“ NASTAVLjA REGIONALNU LIGU „DRINA“

DrugoligaŠke ambicije

Šabački igrači futsala, klub „Belatores“, nastavlja Regionalnu ligu „Drina“ predstojećeg vikenda. Sigurni na vrhu, nose ulogu prvog favorita za plasman u Drugu ligu. Očekuje ih, najpre, gostovanje u Bajinoj Bašti, a potom i treći krug koji će dati odgovor o učesniku baraža.
Prethodne sezone, šabački „Belatores“ se formirao. Kroz takmičenje u Regionalnoj ligi konsolidovao, organizaciono i igrački jačao, a već u drugoj takmičarskoj sezoni nametnuo se kvalitetom i igrama koje su ga dovele na vrh tabele.
- Fantastičan drugi deo 2015. godine za nas. Doveli smo Marka Savića za trenera, zajedno smo formirali ekipu, a njegov studiozan i predan rad, doneo je motivisan i kvalitetan sastav, bolji od svih rivala. Samo dva remija i sedam pobeda govore za sebe, a čak i u tim utakmicama mogli smo da slavimo ““ ističe predsednik kluba, Đorđe Melcer.
Futsal je kod nas amaterski sport. Treninzi su zavisili od poslovnih obaveza igrača i trenera, ali su pripreme i pored toga bile uspešne, ističu u klubu.
- Planove smo ispunili, sastav sačuvali, blizu smo angažovanja još jednog igrača, te nema razloga da menjamo šampionske ambicije. Pojačali smo sastav i oformili omladinsku selekciju. Cilj je Druga liga, imamo kvalitet za nju, ali to moramo potvrditi na terenu ““ dodaje trener Savić.
U subotu, Šapčani gostuju u Bajinoj Bašti, čime će biti okončan drugi, a potom sledi žreb za treći krug, gde će, kao lideri, igrači „Belatoresa“ imati meč više u Šapcu. Najbolji tim će se plasirati u baraž gde ga očekuju dueli protiv najboljeg tima grupe „Morava“, što će, najverovatnije, biti „Požarevac“.
D. B.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa