18. februar 2016.18. feb 2016.
Karate sport u Krupnju

KARATISTI SJAJNI U 2015.

Veliki uspesi karatista iz Krupnja u protekloj godini. „Trofej Krupnja“ prevazilazi sva očekivanja. Poboljšanja motoričkih sposobnosti dece
Vodeći ljudi iz Karate kluba „Krupanj“ iz Krupnja veoma su zadovoljni radom u prethodnoj godini i svi u klubu ističu da je u trenažni proces uključen veliki broj članova, čime je ispunjen jedan od prioritetnih ciljeva - masovnost dece i omladine u klubu. Pored održavanja treninga u Krupnju, klub je proširio delokrug rada otvorivši karate sekcije u selima Krasava i Kostajnik, a od oktobra 2015. godine počeo je sa radom i u selu Zavlaka. Klub sa svim sekcijama broji oko 100 članova u svim uzrastima i drugi najmasovniji sportski kolektiv opštine Krupanj.
Kada su u pitanju takmičarske aktivnosti karatisti kluba su u 2015. godini učestvovali na mnogim karate turnirima svih rangova. Krupanjski karatisti briljirali su više puta u Šapcu, Novom Sadu, Lajkovcu, Kraljevu, Osečini, kao i na takmičenjima u Republici Srpskoj. Klub je po deveti put, sa velikim upehom, organizovao tradicionalni karate turnir „Trofej Krupnja“ koji je ove godine okupio 350 takmičara iz 27 klubova iz cele Srbije i Bosne i Hercegovine.
Karate klub „Krupanj“ posebnu pažnju posvećuje članovima koji se rekreativno bave karateom kao i deci koja se bave sportom radi prevencije telesnih deformiteta. Primetna su znatna poboljšanja gotovo svih motoričkih sposobnosti krupanjskih karatista što govori o dobrim rezultatima treninga kojim su rukovodili prof. Željko Petković, Željko Stanimirović i Vladan Marković.
Dušan Žugić

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa