18. februar 2016.18. feb 2016.
U HOLISTIČKOM JOGA CENTRU „ANANDA“ U NEDELjU 6. MARTA GOST DR SCI. MED. NINA BULAJIĆ

MAKROBIOTIKA U SLUŽBI ZDRAVLjA

Dr sci. med. Nina Bulajić, terapeut makrobiotike i celovite ishrane kroz holistički pristup zdravlju, održaće uvodno predavanje i interaktivnu radionicu „Zdrava ishrana i holistički pristup zdravlju“ u nedelju, 6. marta, od 17 časova u Holističkom joga centru „Ananda“.
- Ljudski organizam nije mehanizam složen od delova koji deluju zasebno, nego celina koja funkcioniše po principu uslovljenosti uzajamnog i skladnog suživota. Čim jedan deo zataji, ugrožena je celina. Holistički, celoviti pristup zdravlju je filozofija koja uzima u obzir celinu, a ne samo pojedine delove čoveka. Ne leči se samo bolest ili određeni oboleli organ, već osoba imajući u vidu celovitost, odnosno nedeljivost njenog psihičkog, emocionalnog, duhovnog i fizičkog tela.
Metoda je zasnovana na tradicionalnim veštinama postizanja zdravlja i dugovečnosti, dopunjena modernim saznanjima i praksama iz oblasti biomedicinskih nauka i psihologije. Pridružite nam se kako bi stekli nova znanja o adekvatnom pristupu zdravlju - poručuju iz Holističkog joga centra „Ananda“.
Tokom dvo i po časovnog druženja dr sci. med. Nina Bulajić odgovoriće na mnoga pitanja: Kako da se hranimo, krećemo, ponašamo, živimo? Šta je potrebno organizmu iz hrane u zdravlju i bolesti? Kako da unapredimo ishranu? Umemo li da se opuštamo? Kako da poboljšamo protok energije i ojačamo telo? Kako da budemo samostalni i zajedno u zdravlju i bolesti? Kroz individualan i grupni rad, iz tri decenije multidisciplinarnog obrazovanja u konvencionalnoj i alternativnoj medicini i rada sa obolelima od kancera, dijabetesa, autoimunih bolesti i preventivnom pristupu raznih oboljenja, upoznaće nas sa važnošću integrativne (holističke) medicine.
Ulaz je slobodan, a broj mesta ograničen, tako da bi svi zainteresovani trebali da se na vreme jave i rezervišu svoja mesta.
O. G.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa