18. februar 2016.18. feb 2016.
JSP “STAN“

INTERESOVANjE I DALjE VELIKO

Drugu godinu, Javno stambeno preduzeće „Stan“ raspisalo je konkurs za termo izolaciju objekata individualnog stanovanja koji se greju kroz sistem šabačke Toplane. U narednih mesec dana, odnosno do 18. marta, zainteresovani vlasnici mogu doneti neophodna dokumenta u prostorije javnog preduzeća, a za ovu namenu, iz budžeta grada izdvojeno je deset miliona dinara. Podnosioci zahteva biće rangirani na osnovu godišnje potrošnje.
-Građani bi trebalo da nam dostave poslednji račun iz “Toplane“ i fotokopiju lične karte. Nakon toga, mi ćemo iz “Toplane“ uzeti godišnju potrošnju i na osnovu toga rangirati potrošače. Prioritet imaju oni sa najvećom potrošnjom. Naš cilj je da im smanjimo te račune, istakla je Ljiljana Jovanović direktorka JSP “Stan“, i dodala.
-U ove svrhe grad je izdvojio deset miliona dinara, dok će deset izdvojiti naši sugrađani koji će iznos za izolaciju svojih domova otplaćivati u 12 rata ili unapred dogovorenom dinamikom.
Jovanovićeva smatra da će i ove godine interesovanje građana biti veće od mogućnosti i navodi da je od 44 podnetih zahteva u 2015. realizovano 22.
Uporedo uz ovaj realizuje se i Projekat izolacije objekata kolektivog stanovanja. Planom za 2016. obuhvaćeno je 11 zgrada, a radove stanari mogu očekivati od 1. aprila.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa