9. jun 2016.9. jun 2016.
ČLANOVI MUZIČKOG ZABAVIŠTA ODRŽALI KONCERT U SALI MUZIČKE ŠKOLE

NAJMLAĐI NAJSLAĐI

Ljubav prema muzici ne meri se po godinama već po želji i volji koji su pokazali najmlađi polaznici Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“. Članovi Muzičkog zabavišta, koga sa velikom ljubavlju i entuzijazmu vodi prof. Sonja Živković, pretposlednjeg dana maja, održali su koncert za pamćenje. Uz klavirsku pratnju svoje učiteljice očarali su sve prisutne svojim anđeoskim glasićima.
- Iako pevaju tek nekoliko meseci naučili su preko trideset pesama, brojalice, muzičke igre. Upoznali su različite instrumente, slušali klasičnu muziku prilagođenu njihovom uzrastu i nastupali čak sedam puta. Deca će pamtiti svoje prve nastupe ceo život. Mnogi će nastaviti da pohađaju Muzičku školu i sviranje na odabranom instrumentu kao njihovi stariji drugari koji su već osvojili brojne nagrade i održali svoje prve solističke koncerte - rekla je prof. Sonja.
Brojna publika uživala je u dečjim interpretacijama, osmesima i divnim koreografijama koje je osmislila njihova učiteljica. Prezadovoljnim mališanima, među kojima najmlađa devojčica ima dve i po, a najstariji sedam i po godina, na kraju koncerta uručene su diplome. Diplome kao podsećanje na lepe trenutke sa notom žala što se ovo druženje približilo kraju i nadom za nova druženja sledeće školske godine.
O. G.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa