11. septembar 2019.11. sep 2019.
Beta

Beta

Naslovne strane za sredu, 11. septembar 2019. godine

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za 11. septembar pišu o porazu reprezentacije Srbije u košarci na Svetskom prvenstvu u Kini, o povećanju plate u javnom sektoru, o izboru novog komesara za proširenje Evropske unije i o drugim temama.

ALO - "Najveće povećanje zarada u Srbiji ikad", list piše o povećanju plata u javnom sektoru. "Svi smo krivi za poraz ja prvi", list prenosi izjave selektora košarkaške reprezentacije Aleksandra Đordjevića i košarkaša.

BLIC - "Amerikanci mogu da utiču da se ukinu takse", izjava ministra spoljnih poslova Ivice Dačić na temu taksi od 100 odsto koje je Kosovo uvelo na robu iz Srbije i Bosne i Hercegovine. "Kakav šok, Srbija ispala od Argentine", o porazu reprezentacije Srbije u košarci na Svetskom prvenstvu u Kini.

VEČERNjE NOVOSTI
- "Država podiže plate do 15 odsto", o najavljenim povišicama u javnom sektoru. "Malo je jedan Bogdan" o porazu košarkaša Srbije.

DANAS - "Nestručni za Novo Brdo, a obnavljaju Pobednika" o firmi kojoj je zabranjen rad na obnovi srednjovekovne tvrdjave zbog rušenja zidina, a kojoj je poverena rekonstrukcija spomenika na Kalemegdanu. "Teodorović: Ulazimo u otvorenu Vučićevu diktaturu", izjave profesora, pokretača inicijative 105 od pet miliona, koji su osudili uvrede od strane poslanika Srpske napredne stranke u Skupštini.

INFORMER - O porazu košarkaša na Svetskom prvenstvu list piše "Debakl u Kini". "Srbi i Rusi će pobediti na Kosovu", list piše o govoru ruskog ministra spoljnih poslova Sergeja Lavrova u srpskoj ambasadi u Rusiji.

KURIR - "Minimalac veći nego ikad", list piše o povećanju plata u javnom sektoru. "Bruka orlova", list piše o porazu košarkaša u Kini.

POLITIKA - "Bivši Orbanov ministar novi komesar za proširenje", o novom komesaru za proširenje Evropske unije Laslu Tročanjiju. "Kraj saradnje Trampa i Boltona" o ostavci savetnika za nacionalnu bezbednost predsednika SAD, Džona Boltona.

SRPSKI TELEGRAF - O povećanju plata list piše "Mali: Minimalac nikada nije prešao 30.000". "Sale, daj ostavku", list piše o porazu srpskih košarkaša od Argentine.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa