Инфо

11. септембар 2019.11. сеп 2019.
Бета

Бета

Насловне стране за среду, 11. септембар 2019. године

Дневне новине на насловним странама издања за 11. септембар пишу о поразу репрезентације Србије у кошарци на Светском првенству у Кини, о повећању плате у јавном сектору, о избору новог комесара за проширење Европске уније и о другим темама.

АЛО - "Највеће повећање зарада у Србији икад", лист пише о повећању плата у јавном сектору. "Сви смо криви за пораз ја први", лист преноси изјаве селектора кошаркашке репрезентације Александра Ђордјевића и кошаркаша.

БЛИЦ - "Американци могу да утичу да се укину таксе", изјава министра спољних послова Ивице Дачић на тему такси од 100 одсто које је Косово увело на робу из Србије и Босне и Херцеговине. "Какав шок, Србија испала од Аргентине", о поразу репрезентације Србије у кошарци на Светском првенству у Кини.

ВЕЧЕРЊЕ НОВОСТИ
- "Држава подиже плате до 15 одсто", о најављеним повишицама у јавном сектору. "Мало је један Богдан" о поразу кошаркаша Србије.

ДАНАС - "Нестручни за Ново Брдо, а обнављају Победника" о фирми којој је забрањен рад на обнови средњовековне тврдјаве због рушења зидина, а којој је поверена реконструкција споменика на Калемегдану. "Теодоровић: Улазимо у отворену Вучићеву диктатуру", изјаве професора, покретача иницијативе 105 од пет милиона, који су осудили увреде од стране посланика Српске напредне странке у Скупштини.

ИНФОРМЕР - О поразу кошаркаша на Светском првенству лист пише "Дебакл у Кини". "Срби и Руси ће победити на Косову", лист пише о говору руског министра спољних послова Сергеја Лаврова у српској амбасади у Русији.

КУРИР - "Минималац већи него икад", лист пише о повећању плата у јавном сектору. "Брука орлова", лист пише о поразу кошаркаша у Кини.

ПОЛИТИКА - "Бивши Орбанов министар нови комесар за проширење", о новом комесару за проширење Европске уније Ласлу Трочањију. "Крај сарадње Трампа и Болтона" о оставци саветника за националну безбедност председника САД, Џона Болтона.

СРПСКИ ТЕЛЕГРАФ - О повећању плата лист пише "Мали: Минималац никада није прешао 30.000". "Сале, дај оставку", лист пише о поразу српских кошаркаша од Аргентине.
Извор: Бета

Најновији број

28. март 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa