16. septembar 2019.16. sep 2019.
Naslovne strane za ponedeljak, 16. septembar

Naslovne strane za ponedeljak, 16. septembar

Dnevni listovi na naslovnim stranama za ponedeljak, 16. septembar 2019. godine pišu o obeležavanju 75-ogodišnjice operacije "Halijard", o odlasku Saše Djordjevića sa kormila košarkaške reprezentacije Srbije, o paradi ponosa u Beogradu i o drugim temama.

BLIC - List u specijalnom izdanju donosi temu "Ekonomska budućnost Srbije". Objavljuje intervjue sa nekoliko javnih ličnosti među kojima sa premijerkom Anom Brnabić, predsednikom Narodne stranke Vukom Jeremićem, glumicom Cecom Bojković i fudbalerom Milošem Degenekom.

VEČERNjE NOVOSTI - "Vašington žrtvovao Srbiju kao saveznika", izjava predsednika Srbije Aleksandra Vučića na skupu u Pranjanima tokom obeležavanja 75-ogodišnjice operacije "Halijard", u kojoj je spaseno 500 američkih pilota u Drugom svetskom ratu. "Dao više trojki nego sedam ekipa" o reprezentativcu Srbije u košarci Bogdanu Bogdanoviću koji je izabran za jednog od pet najboljih igrača Svestskog prvenstva u Kini.

DANAS - "Od Srbije na bensendinima Vučić izvlači svoj rejting", intervju potpredsednice Narodne stranke Sande Rašković Ivić. "Rektorat udoban kao hotel sa dve zvezdice" o blokadi Rektorata od strane Udruženja Jedan od pet miliona. "Đorđević otišao, problemi ostali" o odlasku trenera košarkaša.

POLITIKA - "'Halijard' sprijateljio Srbiju i Ameriku" o obeležavanju 75-ogodišnjice operacije "Halijard". "Zaključana vrata Rektorata BU" o blokadi Rektorata od strane aktivista Udruženja Jedan od pet miliona.
Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa