9. oktobar 2019.9. okt 2019.
Naslovne strane za sredu, 9. oktobar 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 9. oktobar 2019. godine

Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 9. oktobar, pišu o početku izgradnje autoputa Beograd - Sarajevo, o najavi širenja protesta taksista iz Beograda na druge gradove Srbije i o rezultatima kosovskih izbora.
ALO - "Rak izjeda ribu u Dunavu" o tome da kuga uništava ikru i riblju mladj.

BLIC - Pod naslovom "Kurti i Osmani u trci za premijera" list piše o mogućim kandidatima za novog šefa vlade Kosova.

VEČERNjE NOVOSTI - "Srbija postaje talac taksista", o najavi protesta članova taksi udruženja i van Beograda. Pod naslovom "Temelj za trasu mira i razvoja" o početku radova na izgradnji autoputa Beograd - Sarajevo.

DANAS - "Taksiste je neko pogrešno informisao", kaže za list ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić povodom njihovog protesta. O očekivanjima Zapada od nove vladajuće koalicije na Kosovu, u tekstu "SAD i EU žele Srpsku listu u Kurtijevoj vladi".

INFORMER - "Na autoputu od Beograda do Niša brzinu će meriti 56 kamera" o najavi postavljanja kamera na autoputu Beograd - Niš.

KURIR - "Vučiću orden Svetog Save prvog reda" o dodeli tog priznanja Srpske pravoslavne crkve predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svečanosti povodom osam vekova autokefalnosti SPC.

POLITIKA - U tekstu "Lutovac protiv starih članova DS" o navodnim podelama u toj stranci u vezi učešća u dijalogu vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta.

SRPSKI TELEGRAF - "Erdogan: Most preko Save je projekat mira" o početku izgradnje autoputa Beograd - Sarajevo.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa