Berza

  • jesv 6.000 ⚫ 0,00%
  • jmbn 4.451 ▼ -12,81%
  • kmbn 2.784 ▲ 9,26%
  • lsta 510 ▲ 2,00%
  • niis 579 ▲ 0,70%
  • nssj 600 ▲ 0,17%
  • ztpk 700 ▲ 9,38%
(9. oktobar 2019.)

Naslovne strane za sredu, 9. oktobar 2019. godine

Naslovne strane za sredu, 9. oktobar 2019. godine
Beogradski dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za sredu, 9. oktobar, pišu o početku izgradnje autoputa Beograd - Sarajevo, o najavi širenja protesta taksista iz Beograda na druge gradove Srbije i o rezultatima kosovskih izbora.
ALO - "Rak izjeda ribu u Dunavu" o tome da kuga uništava ikru i riblju mladj.

BLIC - Pod naslovom "Kurti i Osmani u trci za premijera" list piše o mogućim kandidatima za novog šefa vlade Kosova.

VEČERNjE NOVOSTI - "Srbija postaje talac taksista", o najavi protesta članova taksi udruženja i van Beograda. Pod naslovom "Temelj za trasu mira i razvoja" o početku radova na izgradnji autoputa Beograd - Sarajevo.

DANAS - "Taksiste je neko pogrešno informisao", kaže za list ministar državne uprave i lokalne samouprave Branko Ružić povodom njihovog protesta. O očekivanjima Zapada od nove vladajuće koalicije na Kosovu, u tekstu "SAD i EU žele Srpsku listu u Kurtijevoj vladi".

INFORMER - "Na autoputu od Beograda do Niša brzinu će meriti 56 kamera" o najavi postavljanja kamera na autoputu Beograd - Niš.

KURIR - "Vučiću orden Svetog Save prvog reda" o dodeli tog priznanja Srpske pravoslavne crkve predsedniku Srbije Aleksandru Vučiću na svečanosti povodom osam vekova autokefalnosti SPC.

POLITIKA - U tekstu "Lutovac protiv starih članova DS" o navodnim podelama u toj stranci u vezi učešća u dijalogu vlasti i opozicije uz posredovanje Evropskog parlamenta.

SRPSKI TELEGRAF - "Erdogan: Most preko Save je projekat mira" o početku izgradnje autoputa Beograd - Sarajevo.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

2. april 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa