10. oktobar 2019.10. okt 2019.
Naslovna strana za četvrtak, 10. oktobar 2019. godine

Naslovna strana za četvrtak, 10. oktobar 2019. godine

Dnevni listovi izdanja za četvrtak, 10. oktobar 2019. godine, na naslovnim stranama pišu o razgovorima vlasti i opozicije u kojima posreduje Evropski parlament, štrajku taksista u Beogradu, zabrani ulaska na Kosovo Crvenoj zvezdi i drugim temama.

BLIC - "Zvezdi zabranjen ulazak na Kosovu", o zabrani ulaska Crvenoj zvezdi na Kosovo koja je Zvečanu trebalo da odigra utakmicu sa Trepčom. "Prva sudjenja u obnovljenoj Palati pravde od novembra", intervju sa predsednikom Višeg suda Aleksandrom Stepanovićem.

VEČERNjE NOVOSTI - "Kazne i zbog prekoračenja od 0,45 kilometara na čas na auto-putu", o postavljanju kamera na trasi Beograd-Niš.

DANAS - "Tadić: Došao sam da ljudima iz EU kažem da ovo nije dijalog", o sastanku vlasti i opozicije sa predstavnicima Evropskog parlamenta. "Sinod SPC amortizuje nezadovoljstvo vladika", o nezadovoljstvu arhijereja odlikovanjem predsednika Srbije Aleksandra Vučića.

POLITIKA - "Politika i blokade", o štrajku taksista i reakcijama vlasti. "Priština zna da će izgubiti ukoliko dodje do glasanja u Interpolu", intervju sa ministrom spoljnih poslova Ivicom Dačićem.
Izvor: Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa