Berza

  • aero 907 ⚫ 0,00%
  • aqua 106 ⚫ 0,00%
  • djrs 3.600 ▼ -50,00%
  • dnos 3.000 ⚫ 0,00%
  • dvlj 2.817 ▼ -49,99%
  • mtlc 1.900 ⚫ 0,00%
  • niis 543 ▼ -2,51%
  • omol 800 ⚫ 0,00%
  • puue 100 ⚫ 0,00%
  • unfz 9.000 ▼ -50,00%
(13. februar 2020.)
ŠABAČKA JUTJUBERKA JOVANA PANTIĆ

UZ DOVOLjNO TRUDA, SNOVI SE OSTVARUJU

„Oduvek sam želela da se bavim snimanjem. Želja mi je bila da snimam nešto nesvakidašnje, drugačije. Razmišljala sam o tome šta mladi prate i kako bi to uticalo na njih. Zato sam odlučila da intervjuišem mlade, uspešne ljude“, tvrdi Jovana
UZ DOVOLjNO TRUDA, SNOVI SE OSTVARUJU
Da je naš grad bogat mladim, uspešnim i perspektivnim ljudima dokazuje nam i Jovana, svima poznatija kao „Zebra“. Ima 18. godina i niz uspeha iza sebe.

Jovana Pantić je maturant Muzičke škole „Mihailo Vukdragović“, svira klavir i peva. Pre tri godine postala je najmlađi fitnes instruktor u Evropi. Pored svega toga, ona ima i 2 kanala na jutjubu, na kojima snima svoje koreografije i intervjue sa mladima. S obrizom na to da na svom kanalu mladima predstavlja mlade i posebne, već uspešne ljude, rekla nam je nešto više o tome.

Želim da podstaknem mlade da rade ono što vole, da se bore, jer ne postoji ni jedna stvar koja ih može zaustavitiKako se javila ideja da počneš da snimaš? Da li je to nešto što si oduvek želela?

-Oduvek sam želela da se bavim snimanjem. Želja mi je bila da snimam nešto nesvakidašnje, drugačije. Razmišljala sam o tome šta mladi prate i kako bi to uticalo na njih. Zato sam odlučila da intervjuišem mlade, uspešne ljude.

Koja je reakcija tvojih vršnjaka i kako oni gledaju na tvoj hobi? Nameravaš li da se posvetiš i ozbiljnije baviš time o budućnosti?

-Vršnjaci me podržavaju i to mi jako znači. Zanimljivo im je što toliko različitih stvari radim. Cilj mi je da u budućnosti spojim sve hobije i napravim nešto od toga.

Po kom kriterijumu biraš sagovornike za svoj kanal?
-Ne postoji nikakav kriterijum, jednostavno biram ljude različitih zanimanja za koje smatram da mogu da kažu nešto zanimljivo o svom putu do uspeha.

Šta želiš mladima da poručiš sa svojim videima?

-Želim da ih podstaknem da rade ono što vole, da se bore, jer ne postoji ni jedna stvar koja ih može zaustaviti.

Da li je lako stupiti u kontakt sa sagovornicima? Kako se odnose prema tebi s obzirom na to da si njihova vršnjakinja?

-Nije teško stupiti u kontakt. Opušteni su, što mi je najbitnije.

Da li je reč samo o lokalnim likovima, ili ćeš širiti dalje svoju priču?

-Za početak mi je bio cilj da radim intervjue sa Šapčanima, ali naravno da imam u planu da širim dalje svoju priču.

Šta još imaš u planu za budućnost?
-Za početak da upišem fakultet i osamostalim se. Što se tiče zumbe i jutjuba imam dosta toga u planu ali ne želim da vam otkrivam još uvek ništa.

Kada je u pitanju budućnost, sigurna je u jedno – želi da sve hobije spoji u jedno i napravi nešto, kako ona kaže, nesvakidašnje. S ozbirom da je inspiracija mnogim mladim devojkama, poručuje im: „Uvek pratite svoje snove. Uz napor, trud i rad sve će se ostvariti. Sigurna sam u to“.
Željana Pantelić

Najnoviji broj

9. jul 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa