14. februar 2020.14. feb 2020.
Izbor veliki, pravite plan

Izbor veliki, pravite plan

Posle nekoliko ne baš bogatih sportskih vikenda u našem gradu, ovaj treći februarski biće prvi u nizu bogatih. Ako je sport uživo neuporediv sa praćenjem istog kraj malih ekrana, onda šabački ljubitelji imaju priliku u svom gradu da uživaju u stonom tenisu, košarci, fudbalu, rukometu, odbojci...

Subota je rezervisana za dva superligaška meča i jedan stonoteniski okršaj. "Medicinar" od 19 časova, u nastavku Super lige dočekuje "Mladost" (Nova Pazova) u sali Gimnazije. "Mačva" je domaćin beogradskom "Radu" u 21. kolu Super lige za fudbalere, od 18 časova, a hronološki prvi sportski dogašaj je mali stonotenski derbi Regionalne lige u kome "As 2" dočekuje ekipu "Lav" 2 u 17 časova u slai Mesne zajednice Kasarske livade.

U nedelju program otvara odbojka, dule gradskih rivalki, "Šabac 015" i "Zaslon" koji se sastaju u sali OŠ "Laza Lazarević" u 11 sati, sledi potom košarka i nastavak Druge regionalne lige. OKK "Šabac" od 12 u sali Gimnazije dočekuje lajkovački "Železničar", dok u malom gradskom derbiju, od 14:30 u sali "Protić" majurski "Miks" igra protiv "M015". Od 13:45 odbojkašice "Letnjikovca" dočekuju "Osečinu" u sali OŠ "Jevrem Obrenović".

Poslednji dan u sedmici nije "slobodan" od stonog tenisa. Prvi tim ekipe "As" dočekuje "IMT" u MZ "Kasarske livade" od 12 časova.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa