Инфо

14. фебруар 2020.14. феб 2020.
Избор велики, правите план

Избор велики, правите план

После неколико не баш богатих спортских викенда у нашем граду, овај трећи фебруарски биће први у низу богатих. Ако је спорт уживо неупоредив са праћењем истог крај малих екрана, онда шабачки љубитељи имају прилику у свом граду да уживају у стоном тенису, кошарци, фудбалу, рукомету, одбојци...

Субота је резервисана за два суперлигашка меча и један стонотениски окршај. "Медицинар" од 19 часова, у наставку Супер лиге дочекује "Младост" (Нова Пазова) у сали Гимназије. "Мачва" је домаћин београдском "Раду" у 21. колу Супер лиге за фудбалере, од 18 часова, а хронолошки први спортски догашај је мали стонотенски дерби Регионалне лиге у коме "Ас 2" дочекује екипу "Лав" 2 у 17 часова у слаи Месне заједнице Касарске ливаде.

У недељу програм отвара одбојка, дуле градских ривалки, "Шабац 015" и "Заслон" који се састају у сали ОШ "Лаза Лазаревић" у 11 сати, следи потом кошарка и наставак Друге регионалне лиге. ОКК "Шабац" од 12 у сали Гимназије дочекује лајковачки "Железничар", док у малом градском дербију, од 14:30 у сали "Протић" мајурски "Микс" игра против "М015". Од 13:45 одбојкашице "Летњиковца" дочекују "Осечину" у сали ОШ "Јеврем Обреновић".

Последњи дан у седмици није "слободан" од стоног тениса. Први тим екипе "Ас" дочекује "ИМТ" у МЗ "Касарске ливаде" од 12 часова.

Најновији број

25. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa