Berza

  • dnos 3.000 ⚫ 0,00%
  • kmbn 2.505 ▲ 0,97%
  • kmbnpb 800 ⚫ 0,00%
  • niis 554 ▼ -2,64%
  • tgas 11.800 ▲ 1,11%
(24. februar 2020.)

Mokri kolovozi i smanjena vidljivost, u planinskim predelima sneg

Mokri kolovozi i smanjena vidljivost, u planinskim predelima sneg
Beta) - U nižim predelima vozače očekuju mokri kolovozi i smanjena vidljivost zbog kiše i niske oblačnosti dok se na putevima u planinskim predelima očekuje sneg, saopštio je danas Auto-moto savez Srbije (AMSS).
Najopasniji su prelazi sa suvih na mokre deonice puteva zato se upozoravaju vozači da prilagode vožnju i brzinu uslovima na putu i drže bezbedno odstojanje.

Zbog početka drugog polugodišta veći je broj dece na ulicama i vozači se podsećaju da budu oprezni da obrate pažnju na ulicama oko škola, dodatno smanjiti brzinu pored škola, kada se nailazi na pešačke prelaze kao i u blizini stajališta gradskog saobraćaja.

Na naplatnim rampama nema zadržavanja.

Nema neprohodnih državnih puteva.

Na graničnom prelazu Horgoš putnička vozila čekaju 60 minuta, na drugim graničnim prelazima za putnička vozila nema dužih zadržavanja.

Teretna vozila na izlazu na graničnom prelazu Kelebija čekaju 60 minuta, a na prelazu Batrovci 180 minuta.

Zabrane za šlepere i kamione sa prikolicom su na snazi na sledećim putnim pravcima: Jošanička Banja - Kopaonik, Novi Pazar - Deževa - Šaronje - Odvraćenica, Granica PZP Čačak/Ivanjica (Dubac) - Ivanjica (Kaona), Preko Brdo - Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar, Granica PZP Ivanjica/Novi Pazar - Odvraćenica - Preko Brdo, veza sa državni putem 197 - Kumanica - Gleđica, Kopaonik - Rudnica, Granica PZP Kruševac/Novi Pazar – Kopaonik.

Najnoviji broj

12. mart 2020.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa