4. april 2020.4. apr 2020.
Naslovne strane za subotu, 4. april

Naslovne strane za subotu, 4. april

Dnevne novine na naslovnim stranama u izdanjima za subotu, 4. april 2020. godine, pišu o borbi protiv korona virusa i trenutnom zdravstvenom biltenu, o ruskoj pomoći koja je stigla u Srbiju, a najavljuju i intervjue sa poznatim ličnostima koje komentrišu pandemiju.

BLIC - "Oni su naši tihi heroji", list piše o profesijama koje su važan oslonac u vreme krize. Doktor Branislav Tiodorović kaže "Pobedićemo koronu do kraja maja, od juna ćemo živeti normalno".

VEČERNjE NOVOSTI - Pod naslovom "Linija smrti kreće nagore", o novim žrtvama virusa. "Koronu će Rusi tući sa 16 mašina", o ruskoj pomoći Srbiji, dopremljenoj avionom.

DANAS - "U Ćuprijskoj bolnici nema zdravog anesteziologa", naslov je teksta u kome list prenosi svedočenja lekara iz pojedinih zdravstvenih ustanova. "Ljudi postaju svesniji da drugog čuvaju od sebe", razgovor sa episkopom zapadnoameričkim SPC Maksimom.

POLITIKA - Temu nedelje pod naslovom "Junaci naših dana" list posvećuje epidemiolozima. "Drugo lice života", intervju s glumcem Svetozarom Cvetkovićem u rubrici Dani u izolaciji.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa