22. maj 2020.22. maj 2020.
foto: Agencija Beta

foto: Agencija Beta

Naslovne strane, 22. maj

Beogradske dnevne novine u izdanjima za 22. maj najviše pišu o otvaranju grčke granice i ulasku u tu zemlju bez negativnog testa na korona virus, o novom ublažavanju mera prevencije od korona virusa i o nesuglasicama u Demokratskoj stranci (DS).

ALO - "Švercer bežao, pa ubio čoveka", o nesreći u kojoj je jedna osoba poginula, a koju je izazvao muškarac bežeći od policije na Ibarskoj magistrali.

BLIC - List piše da se razmatra još veće ublažavanje mera zaštite od korona virusa "Mature i svadbe tek od sredine juna". Predsednik Demokratske stranka Zoran "Lutovac smenjuje sve u DS koji nisu za njega".

VEČERNjE NOVOSTI - List navodi da vlasti Prištine i Podgorice "zajedno 'pakuju' optužbe za Srbe". Pod naslovom "U Grčkoj se neće plaćati karantin", list piše o navodima predsednika opštine Jagodina Dragana Markovića.

DANAS - Pod naslovom "Herojima epidemije čak su i plate kasnile", list piše o isplatama medicinskih radnika. Epidemiolog Zoran Radovanović za taj list je kazao "Prošli smo najgore od svih u regionu" tokom pandemije korona virusa.

KURIR - "Lutovac tera i veterene DS", o dešavanjima u Demokratskoj stranci.

INFORMER - List piše: "Evropa razbila Đilasa", o porukama iz Evropske unije upućenim opoziciji koja bojkotuje izbore. "Miha kao nov", o oporavku trenera i bivšeg fudbalera Siniše Mihajlovića koji se bori sa leukemijom.

POLITIKA - "U Grčku bez testova i karantina", navodi list. Srbija dobila Centar za studije sećanja, naučnoistraživačku jedinicu Univerziteta u Kragujevcu, koja je prva takve vrste u zemlji.
Agencija Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa