25. maj 2020.25. maj 2020.
Fondacija Evro za znanje:Kome 100 evra ne treba neka ih donira đacima

Fondacija Evro za znanje:Kome 100 evra ne treba neka ih donira đacima

Fondacija Evro za znanje pozvala je danas sve one kojima državna pomoć od 100 evra nije potrebna da podignu novac i doniraju ga najboljim srednjoškolcima i studentima.
"Ulaganje u znanje je najbolja investicija za svako društvo, a novac uložen u mlade ljude višestruko se vraća", navodi se u saopštenju te fondacije.
Fondacija Evro, već sedam godina dodeljuje stipendije najboljima, a njeni stipendisti stigli su do najprestižnijih svetskih univerziteta.
Neki su se već zaposlili i sami postali donatori.
Upravitelj fondacije Milan Živković koji je radni vek proveo kao učitelj, istakao je da je veliko zadovoljstvo kad znate da ste nekome pomogli.
"Još je veće ako je taj neko mlad, vredan, odličan učenik ili student", rekao je Živković, ističući da je Srbija puna pametne dece od kojih mnogi žive u oskudici i svaka pomoć im dobro dođe".
On je pozvao sve koji iz bilo kojih razloga ne žele da uzmu ponuđeni novac da ga ipak podignu i uplate na račun fondacije.
"Mi znamo koliko je mladih kojima je potrebna pomoć, koliko je uspešne i skromne dece koja često nemaju ni za tri obroka dnevno. Tih 100 evra otićiće onima kojima su najpotrebniji, poručio je Živković.
Fondacija Evro za znanje osnovana je u Kosjeriću, a stipendira decu iz cele Srbije.
Beta

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa