Info

26. maj 2020.26. maj 2020.
Naslovne strane za utorak, 26. maj

Naslovne strane za utorak, 26. maj

Dnevne novine na naslovnim stranama izdanja za utorak 26. maj 2020. godine najviše pišu o novim bezim testovima na korona virus, o državnoj pomoći od 100 evra građanima i o potezima američkog predsednika Donalda Trampa.

ALO "Brzi test na koronu 1.200 dinara; drugi talas ne možemo izbeći", o izjavama epidemiologa.

BLIC Epidemiolog Predrag Kon o daljim merama protiv korone "Maske će možda biti obavezne, švedski model nije dobar". "Tramp traži od Grenela da što pre reši Kosovo", o pojačavanju pritiska sa američke strane.

VEČERNjE NOVOSTI List piše o tome da će specijalni izaslanik za Kosovo i privremeni šef svih američkih tajnih službi Ričard Grenel nakon povlačenja s mesta ambasadora u Nemačkoj više vremena posvetiti Kosovu "Posle pruge rešava i ZSO".

DANAS "Za 100 evra masovno se prijavili i gastarbajteri" glavni je tekst na naslovnoj ovog dnevnika. Autorski tekst lidera "Dveri" Boška Obradovića o štrajku gladju "11 zaključaka za 11 dana razmišljanja".

INFORMER "Korona se na jesen sigurno vraća, virus je jači nego ikad", o navodima epidemiologa Predraga Kona i Darije Kisić Tepavčević.

KURIR O epidemiji korona virusa u Zaječaru list piše pod naslovom "Zaražene pustili kući".

POLITIKA List piše o tome kako će izgledati turistička sezona "Prvi srpski turisti kreću na grčke obale 20. juna".

SRPSKI TELEGRAF Pod naslovom "Djilas i Šolak kupuju 'Danas' ", list piše da te dnevne novine kupuju lider Stranke slobode i pravde Dragan Djilas i suvlasnik kablovske mreže SBB Dragan Šolak za dva miliona evra.
Beta

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa