29. maj 2020.29. maj 2020.
Uduženje "Da budemo svi jednaki" Šabac obeležava Svetski dan životne sredine

Uduženje "Da budemo svi jednaki" Šabac obeležava Svetski dan životne sredine

Udruženje" Da budemo svi jednaki" Šabac zajedno sa Evropskim centrom za ekologiju organizuje kreativnu radionicu povodom Svetskog dana životne sredine, koji se obeležava 5.juna.

Roditelji često imaju problem kako da organizuju slobodno vreme svoje dece, što je posebno izraženo kod roditelja dece sa smetnjama u razvoju čije su potrebe specifične i kojima je potrebna podrška. Važno je što se na ovaj način ne prekida socijalizacija dece i vaspitno obrazovani program. Ovo je prilika da se roditelji međusobno upoznaju i razmene iskustva.

- Radionice su idealne da se pokažu svi kvaliteti dece sa smetnjama u razvoju kao i da se deca iz redovne populacije upoznaju sa razlicitostima u svojoj sredini. Ovom prilikom svi zainteresovani moći će da se uključe u već aktuelnu akciju Čep za Tinina kolica. Svako može doneti čepove i donirati ih za Tinina kolica. Pozivamo građane da pokažu svoju humanost i solidarnost prema svakom sugrađaninu i pruže pomoć onima kojima je to najpotrebnije, kaže Mina Mijailović, potpredsednica Udruženja "Da budemo svi jednaki".

Najnoviji broj

14. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa