Инфо

29. мај 2020.29. мај 2020.
Удужење "Да будемо сви једнаки" Шабац обележава Светски дан животне средине

Удужење "Да будемо сви једнаки" Шабац обележава Светски дан животне средине

Удружење" Да будемо сви једнаки" Шабац заједно са Европским центром за екологију организује креативну радионицу поводом Светског дана животне средине, који се обележава 5.јуна.

Родитељи често имају проблем како да организују слободно време своје деце, што је посебно изражено код родитеља деце са сметњама у развоју чије су потребе специфичне и којима је потребна подршка. Важно је што се на овај начин не прекида социјализација деце и васпитно образовани програм. Ово је прилика да се родитељи међусобно упознају и размене искуства.

- Радионице су идеалне да се покажу сви квалитети деце са сметњама у развоју као и да се деца из редовне популације упознају са разлицитостима у својој средини. Овом приликом сви заинтересовани моћи ће да се укључе у већ актуелну акцију Чеп за Тинина колица. Свако може донети чепове и донирати их за Тинина колица. Позивамо грађане да покажу своју хуманост и солидарност према сваком суграђанину и пруже помоћ онима којима је то најпотребније, каже Мина Мијаиловић, потпредседница Удружења "Да будемо сви једнаки".

Најновији број

18. април 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa