4. jun 2020.4. jun 2020.
Konkurs za letnje školice Kancelarije za mlade

Konkurs za letnje školice Kancelarije za mlade

Kancelarija za mlade grada Šapca raspisala je javni poziv za realizaciju programa Letnjih školica koja se finansiraju sredstvima iz budžeta grada.

Kao i prethodnih godina, letnje školice obuhvataju programe iz: kulture, sporta, nauke, umetnosti, stranih jezika, književnosti, odnosno različite kreativne radionice.

-Ovo je javni konkurs za izbor predavača i letnjih školica. Pravo na učešće imaju sva fizička lica koja imaju prebivalište na teritoriji grada Šapca, bez obzira da li je reč ogradskom, prigradskom ili seoskom području. Prvijava mora da sadrži radnu biografiju, deteljan opis sadržaja radionice, broj polaznika, uzrasnu kategoriji, kao i neophodan materijal za realizovanje programa. Zainteresovani imaju mogućnost prijave do 18. juna elektronskom poštom na adresu: sabacyouth@gmail.com ili donošenjem dokumentacije lično u prostorije Kancelarije za mlade u Gospodar Jevremovoj ulici - rekal je direktorka Kancelarije za mlade Nataša Lazović.

Komisija za izbor Letnjih školica, u roku od 10 dana od dana isteka roka za podnošenje prijava po raspisanom konkursu, vrši izbor Letnjih školica, na osnovu merila i kriterijuma ovog Pravilnika.
Komisija dostavlja Gradskoj upravi predlog o izboru Letnjih školica, kao i izveštaj o odbijenim i odbačenim školicama, sa obrazloženjem.

Predlog izabranih Letnjih školica, objavljuje se na zvaničnoj internet stranici Grada. Učesnici konkursa imaju pravo uvida u podnete prijave i priloženu dokumentaciju po objavljivanju predloga za izbor Letnjih školica i pravo prigovora, u roku od tri dana od dana objavljivanja liste. Odluku po prigovoru, donosi Komisija u roku od pet dana od dana njegovog prijema.

Gradska uprava donosi odluku o izboru Letnjih školica, na osnovu predloga Komisije za izabrane školice, u roku od 10 dana od dana podnošenja predloga Komisije. Odluka o izboru Letnjih školica, objavljuje se na zvaničnoj internet stranici Grada i na oglasnoj tabli Gradske uprave grada Šapca.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa