7. maj 2024.7. maj 2024.
M. Repanović (foto: Glas Podrinja -  J. R.)

M. Repanović (foto: Glas Podrinja - J. R.)

Gostuje šampion, Šapčani se nadaju spektaklu

Sreda je dan za vaterpolo i druge mečeve polufinalne serije Super lige Srbije. U Šapcu gostuje branilac titule i prvi favorit za treći uzastopni šampionski pehar Novi Beograd. Gosti u domaćoj ligi imaju maksimalan učinak do sada i osim što će sve osim titule za njih biti veliki neuspeh, žele i slavlje sa svim pobedama.

Šapčani su rasterećeni pritiska, ali imaju želju da se suprotstave najbolje što mogu i pokušaju da izbore majstoricu 11. maja u Beogradu. Tim će biti kompletan.

-Jasno je koliko je snažan rival, ali smo se nosili sa njima na našem bazenu. Nadam se velikoj podršci s tribina i pokušaju da nakon dva neizvesna meča u kojima smo poraženi, napravimo korak više i iznenadimo šampiona. Moramo biti na najvišem nivou za taj učinak - rekao je kapiten Mihailo Repanović.

Utakmica startuje od 20. sati na Gradskom bazenu. U drugom polufinalu Zvezda vodi protiv Radničkog u seriji i želi da pobedom u Kragujevcu potvrdi plasman u finale plej ofa.

Neprikosnoveni Novobeograđani
Novi Beograd je ove sezone već osvojio Kup Srbije, na dva domaća takmičenja ima maksimalan učink, prvi put u istoriji je podigao pobednički kup pehar, osvojio je Regionalnu ligu, drugi put u kratkoj istoriji i izborio plasman na finalni turnir Lige šampiona, odnosno plasirao se među četiri najbolja tima.
D. B.

Najnoviji broj

23. maj 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa