10. avgust 2020.10. avg 2020.
Visoke ambicije sa mladim sastavom

Visoke ambicije sa mladim sastavom

Rukometaši "Metaloplastike" započeli su pripreme za narednu sezonu, posle mnogo vremena, na terenu Sokolskog doma. Na mestu gde je Metaloplastika nekada napredovala do jugoslovenske elite, trener Veselin Vuković obavio je prozivku i sa igračima odradio prvi trening ovog leta. Zdravstvene okolnosti kroje pripreme i Šabac će biti baza do starta nove sezone.



-Drago mi je što smo ponovo u Sokolani. Očekujem od momaka impresije da li je podloga povoljna, da li je tvrda, pogodna za trčanje, skakanje. Čekamo instrukcije po pitanju ulaska u dvoranu, do dozvole radimo napolje, u grupama, poštujući sve preporuke. Imamo dobru školu, dobre mlade igrače i želimo da im pružimo šansu. Istovremeno hoćemo da budemo konkurentni i uveren sam da je moguće i jedno i drugo. Prvo takmičenje je završnica Kupa krajem septembra i cilj je borba za trofej - rekao je Veselin Vuković, trener "plavih".

Tim je delimično izmenjen u odnosu na prethodnu sezonu. U ekipi nisu: Jandrić, Milić, Gojković, Kljajić, Aleksandar babić, Matičić, dok su se priključili: Jevtić, Lisica, Srdanović.

-Ima promena u timu, ali sam uveren da imamo još jači tim nego prethodne sezone, nisu odlasci bili nešto neočekivano i neplanirano za nas. Svi verujemo u ove momke i imamo sastav spreman da se bori sa svima - rekao je u obraćanju igračima direktor kluba Slaviša Stojinović.

Najnoviji broj

28. mart 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa