1. oktobar 2020.1. okt 2020.
U toku radovi na izgradnji nove fontane u Velikom parku

U toku radovi na izgradnji nove fontane u Velikom parku

U Velikom parku u toku su radovi na izgradnji fontane i platoa čime će ovaj deo dobiti nov izgled. Vrednost investicije je oko 17 miliona dinara, a predviđeno je da finalne aktivnosti budu okončane u narednih meseca dana, kako je najavio v.d. direktor JP „Infrastruktura“ Vladimir Radosavljević.

-Završen je građevninski deo, a sada sledi uklanjanje stare podloge kako bi bio postavljen behaton, a potom i hidromašinska oprema. Po završetku tog dela biće postavljena pergola koja će upotpuniti izgled -naveo je Radosavljević.



- Grad koji se najbrže razvija u Srbiji zaslužuje da ima jedan ovakav park i nivo uređenja. Nakon radova naselja Benska bara, rekonstrukcije Velikog parka, izlaska na reku sa fantastičnim projektom Sava park, teku radovi i u ovom delu grada, a Šabac sve to zaslužuje. Grad ima dovoljno novca u budžetu da finansira izvođače radova na vreme, isplati sve zarade zaposlenima i da sve neometano funkcioniše. Sve ovo je moguće kad se gradom dobro upravlja i to je ono što smo radili svih ovih godina. Siguran sam da Veliki park sa novim izgledom, i prostorom kako za decu, tako i odrasle će postati novo mesto okupljanja ne samo onih koji žive u blizini, nego i svih sugrađana. Uveren sam da Šabac treba ovako da izgleda u budućnosti, a za to ću se uvek zalagati – rekao je gradonačelnik Nebojša Zelenović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa