27. novembar 2020.27. nov 2020.
foto:  Beta

foto: Beta

Naslovne strane za 27. novembar

Dnevni listovi na naslovnim stranama izdanja za petak, 27. novembar 2020. godine pišu o širenju epidemije korona virusa, o smrti bivšeg argentinskog fudbalera Dijega Maradone, zahtevima da se i za niže razrede osnovnih škola pređe na onlajn sistem nastave i o drugim političkim i društvenim temama.

BLIC - "Ana prva žena pilot jurišnog aviona", prenosi list. Izjava epidemiologa Branislava Tiodorovića "Imaćemo znatno manje obolelih do Nove godine". O smrti poznatog fudbalera Dijega Maradone "Dijego, hvala ti za sve".

VEČERNjE NOVOSTI - List navodi da u Srbiji ima 1.000 zaraženih na 100.000 stanovnika "Blizu smo crnog kruga epidemije". "Naplaćuju 448.000.000 evra za tv pretplatu", o dužnicima koje jure izvršitelji.

DANAS - List navodi da je "Najveći broj zaraženih cena najboljeg BDP-a". Izjava lidera Stranke slobode i pravde Dragana Đilasa "Pokušavaju da izjednače Andreja Vučića i mog brata". O zahtevima da i niži razredi osnovne škole pohađaju onlajn nastavu "Učitelji: 'Žrtvovani' smo, nismo dadilje".

POLITIKA - O izjavi predsednika Srbije Aleksandra Vučića "Užasno je teška situacija u bolnicama". O smrti bivšeg fudbalera Maradone "Čudotvorac s loptom".
Beta

Najnoviji broj

11. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa