1. decembar 2020.1. dec 2020.
Foto Internet

Foto Internet

U Srbiji sutra jutarnji mraz, tokom dana pretežno sunčano

U Srbiji će sutra, nakon jutarnjeg mraza i magle, tokom dana biti pretežno sunčano u većini krajeva, osim u Timočkoj Krajini, dok se u zapadnim i jugozapadnim krajevima posle podne očekuje postepeno povećavanje oblačnosti, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, u košavskom području povremeno jak, jugoistočni, u južnom Banatu sa udarima olujne jačine. Jutarnja temperatura od minus šest do minus dva, najviša dnevna od dva do šest stepeni Celzijusa.
U Srbiji će se do kraja sedmice zadržati vetrovito, u većini krajeva malo i umereno oblačno, suvo i osetno toplije, samo je u četvrtak uz više oblačnosti ponegde moguća slaba kiša. U Timočkoj Krajini tokom čitavog perioda oblačno i tmurno.

Slab jutarnji mraz u većini mesta zadržaće se još u četvrtak, a zatim se očekuje porast i jutarnje temperature. U košavskom području će duvati umeren, povremeno jak jugoistočni vetar, u južnom Banatu, Pomoravlju i Podunavlju sa udarima olujne jačine. Slabljenje košave početkom naredne sedmice kada se očekuje prolazno naoblačenje, mestimično sa kišom.

Izvor Beta

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa