6. januar 2021.6. jan 2021.
Glas Podrinja

Glas Podrinja

Gradonačelnik ispunio Stevanovu božićnu želju

Gradonačelnik Šapca dr Aleksandar Pajić posetio je danas Stevana Gluvića iz Jevremovca koga su nedavno razbojnici pretukli i oduzeli mu novac koji je čuvao za „malo ribe za Božić“. Saosećajući sa onima koji su u nevolji, gradonačelnik je u Stevanov dom doneo pečenicu za praznik.
Glas Podinja

- Božić je najradosniji hrišćanski praznik i zbog toga u svaki dom u gradu Šapcu i Republici Srbiji treba da uđe radost i sreća. Danas sam u domu Stevana Gluvića zbog nemilog događaja koji ga je zadesio. Tolerancija prema takvim činovima je apsolutno nulta. Mi ćemo se boriti protiv svih vrsta kriminala, razbojništva i svih pojava u društvu koje ne treba da budu sastavni deo normalnog života, kako u gradu Šapcu tako i u Republici Srbiji. Osim pečenice, doneli smo i darove za Stevanove najmilije, ali, pre svega, pokazali odgovornost Grada prema svim njegovim žiteljima za vreme praznika, rekao je Pajić.
Glas Podrinja

Stevan će proslaviti Božić kako dolikuje.
- Meni ova pečenica sve znači. Zahvalan sam gradonačelniku i Gradu Šapcu na brizi koju su pokazali. Za Božić bih svima poželeo sreću, zdravlje i mir.

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa