3. februar 2021.3. feb 2021.
Opština Bogatić

Opština Bogatić

Održana sedma sednica Skupštine opštine Bogatić: Odbornici razmatrali 13 tačaka dnevnog reda

Dana 03.02.2021. godine održana je sedma sednica Skupštine opštine Bogatić. Odbornici su razmatrali ukupno 13 tačaka dnevnog reda.

Predlog Odluke o bespovratnom sufinansiranju aktivnosti na investicionom održavanju i unapređenju svojstava zgrada, postupku dodele sredstava procentu učešća i uslovima pod kojima opština Bogatić učestvuje u sufinansiranju aktivnosti održavanja i unapređenja svojstava zgrada, predlog Odluke o drugoj izmeni i dopuni Odluke o određivanju vršilaca komunalnih delatnosti i načinu poveravanja obavljanja komunalnih delatnosti na teritoriji opštine Bogatić, kao i predlog Odluke o angažovanju eksterne revizije završnog računa opštine Bogatić za 2020. godinu su kao prve tri tačke dnevnog reda usvojene jednoglasno sa 27 glasova prisutnih.

Pred odbornicima su se našle i tri tačke dnevnog reda koje su se odnosile na delokrug poslova Javnog komunalnog preduzeća „Bogatić“ Bogatić: Predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Odluku Nadzornog odbora JKP "Bogatić" Bogatić o odobravanju kreditnog zaduženja Javnog komunalnog preduzeća "Bogatić", Bogatić kod Komercijalne banke a.d., za nabavku novog kamiona-autofekalne cisterne, predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Poseban program korišćenja sredstava subvencija iz budžeta opštine Bogatić za 2021. godinu Javnog komunalnog preduzeća "Bogatić", Bogatić i predlog Zaključka o davanju saglasnosti na Program poslovanja Javnog komunalnog preduzeća "Bogatić", Bogatić za 2021. godinu.

Takođe, odbornici su usvojili i predlog Rešenja o pribavljanju u javnu svojinu neposrednom pogodbom delova kat.parc. broj 526 i 527 u K.O. Klenje radi okončanja izgradnje trotora u MZ Klenje.

Imenovana je Ljiljana Jurišić, diplomirani socijalni radnik iz Bogatića za vršioca dužnosti direktora Centra za socijalni rad „Bogatić“ u Bogatiću na period koji ne može biti duži od godinu dana.
Opština Bogatić

Najnoviji broj

25. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa