5. mart 2021.5. mar 2021.
Foto: Glas Podrinja

Foto: Glas Podrinja

Direktor Direkcije za imovinu Srbije Jovan Vorkapić: Saradnja grada i države u korist privrednika

Direkcija za imovinu biće podrška lokalnim samoupravama i privrednicima kako bi se otkloni postojeći problemi kako bi privrednicima bio omogućen neometan rad i razvoj delatnosti kojom se bave, istknuto je danas tokom sastanka gradonačelnika Šapca dr Aleksandra Pajića, direktora Direkcije za imovinu Srbije Jovana Vorkapića i vlasnika kompanije „Holidej“ Vlade Jovanovića.

-Danas ćemo zaključiti ugovor sa kompanijom “Holidej“ koja od 2016. Godine nije mogla da reši važne imovinsko-pravne odnose kako bi mogla dalje da se razvija i zapošljava nove ljude. Želim da istaknem da Direkcija i Vlada podržavaju grad Šabac i gradonačelnika i mogu da računaju na podršku centralne vlasti u svim svojim nastojanjima u razvoju grada – rekao je Vorkapić.
Gradonačelnik Pajić naglasio je značaj investitora koji šire svoje poslovne kapacitete u Šapcu, ali i dolazak novih, i otvaranje radnih mesta.

-Poseta gospodina Vorkapića ide u prilog onome što smo obećali našim građanima, a to je da ćemo tesno sarađivati sa Vladom Repbulike Srbije, odnosno sa državom. Povod za današnji susret je rešavanje višegodišnjeg problema našeg privrednika. Mi smo uvek uz svoje privrednike i na usluzi svojim sugrađanima, te ćemo se truditi da obezvedimo nova radna mesta. Stari investitori šire svoju delatnost, a siguran sam da ćemo u narednom periodu moći sugrađane da obradujemo i sa novim investitorima koji će dolazati u grad i tako obezbediti posao za njih. Uveren sam da ćemo biti konkurentni – poručio je Pajić.
Foto: Glas Podrinja

Zahvaljujući otklanjanju postojećeg problema komanija „Holidej“ će angažovati više zaposlenih u narednom periodu i unaprediti poslovanje, naveo je vlasnik pomenute firme, Vlada Jovanović.

-Naša firma je nedavno započela veliki projekat vezan za tehničke pregleda i po svim karakteristikama je jedinstven u zemlji. Imali smo određene zastoje u rešavanju imovinsko-pravnih odnosa, ali sada angažovanjem gradonačelnika i Direkcije za imovinu taj problem je rešen. Želeo bih da im se zahvalim na tome, jer sada možemo neometano da obavljamo svoju delatnost i zaposlimo nove ljude-rekao je Jovanović.

Najnoviji broj

18. april 2024.

Најновији број
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa