Инфо

5. март 2021.5. мар 2021.
Фото: Глас Подриња

Фото: Глас Подриња

Директор Дирекције за имовину Србије Јован Воркапић: Сарадња града и државе у корист привредника

Дирекција за имовину биће подршка локалним самоуправама и привредницима како би се отклони постојећи проблеми како би привредницима био омогућен неометан рад и развој делатности којом се баве, исткнуто је данас током састанка градоначелника Шапца др Алeксандра Пајића, директора Дирекције за имовину Србије Јована Воркапића и власника компаније „Холидеј“ Владе Јовановића.

-Данас ћемо закључити уговор са компанијом “Холидеј“ која од 2016. Године није могла да реши важне имовинско-правне односе како би могла даље да се развија и запошљава нове људе. Желим да истакнем да Дирекција и Влада подржавају град Шабац и градоначелника и могу да рачунају на подршку централне власти у свим својим настојањима у развоју града – рекао је Воркапић.
Градоначелник Пајић нагласио је значај инвеститора који шире своје пословне капацитете у Шапцу, али и долазак нових, и отварање радних места.

-Посета господина Воркапића иде у прилог ономе што смо обећали нашим грађанима, а то је да ћемо тесно сарађивати са Владом Репбулике Србије, односно са државом. Повод за данашњи сусрет је решавање вишегодишњег проблема нашег привредника. Ми смо увек уз своје привреднике и на услузи својим суграђанима, те ћемо се трудити да обезведимо нова радна места. Стари инвеститори шире своју делатност, а сигуран сам да ћемо у наредном периоду моћи суграђане да обрадујемо и са новим инвеститорима који ће долазати у град и тако обезбедити посао за њих. Уверен сам да ћемо бити конкурентни – поручио је Пајић.
Фото: Глас Подриња

Захваљујући отклањању постојећег проблема команија „Холидеј“ ће ангажовати више запослених у наредном периоду и унапредити пословање, навео је власник поменуте фирме, Влада Јовановић.

-Наша фирма је недавно започела велики пројекат везан за техничке прегледа и по свим карактеристикама је јединствен у земљи. Имали смо одређене застоје у решавању имовинско-правних односа, али сада ангажовањем градоначелника и Дирекције за имовину тај проблем је решен. Желео бих да им се захвалим на томе, јер сада можемо неометано да обављамо своју делатност и запослимо нове људе-рекао је Јовановић.
Verified by Visa MasterCard SecureCode
American Express MaestroCard MasterCard Visa
Banka Intesa